Ga naar de inhoud

Verkoop Domeinnamen

Het is eigenlijk onmogelijk om alle domeinnamen die ons worden aangeboden op te kopen, hoe jammer soms dan ook. Om toch voor iedereen de mogelijkheid te bieden om zijn domeinnaam te verkopen bieden we onze verkoopservice aan.

Wat houdt de verkoopservice in?

Alle overtollige domeinnamen kunt u bij ons op het platform plaatsen. We vragen u om een contactformulier in te vullen met daarop de doemeinnamen die u wilt verkopen. Tevens het bedrag wat u ervoor wilt hebben.
De domeinnamen dienen wel te verwijzen naar https://www.domeinnaam-winkel.nl. Alle aanbiedingen die worden gedaan op het domein worden je voorgelegd en je bepaald zelf wanneer je een verkoop door laat gaan. Bij een voltooide verkoop zullen we een commissie van 15% vragen voor onze diensten.

Is deze service geschikt voor alle domeinnamen?

In de basis is deze service geschikt voor alle domeinnamen. Let wel de premium domeinnamen maken eerder kans om verkocht te worden dan de “gemiddelde” domeinnaam. We behouden ons dan ook het recht voor om wanneer er te veel “gemiddelde domeinnamen” zijn om deze uit te sluiten van deze service.

Hoe kan ik een domeinnaam aanmelden?

Domeinnamen kun je aanmelden door gebruik te maken van ons contact formulier.
Vermeld daarom je gegevens, de domeinnamen, het bedrag wat je per naam wilt hebben en mocht je in bezit zijn van herkomst gegevens dan kun je deze erook bij vermelden. Let op alle prijzen die je opgeeft zijn inclusief BTW.